Súgó Főoldal
GyIK
Kliens Főablak
Új Játék ablak
Játszma ablak
Paraméterek beállítása ablak
Szerver statisztika ablak

Minősítő rendszer
A minősítő rendszer matematikája
Játék
Játékok típusai
Támogatott szabályok
Támogatott időrendszerek

Information for help editors
Help Discussion
Recent changes
Translations Available (click a flag to view):
German (Germany) English (United States) French (France) magyar (Magyarország) Italian (Italy) Japanese (Japan) Russian (Russia) Turkish (Turkey)

New Game window screen shot

Az új játék ablak első szövegmezője a címke sor. Az ide bekerülő szöveg fog megjelenni a kihívásod mellett a játszmák listáján.

A következő a "Játéktípus" felugró lista. Itt választhatod ki azt a játéktípust, amit készíteni szeretnél (Minősített, Szabad (Free), Demo, stb.)

A Játéktípus felugró lista mellett két jelölő doboz van. A "Privát?" dobozt kijelölve a partid privát lesz, így csak te, az ellenfeled és a meghívott játékosok tudnak majd belépni. A "Nyilvános" doboz kipipálva a kihívásod fel lesz tüntetve a "Kihívások" fülben.

A következő tétel az Új Játék ablakban a játékosok listája. Ez a részleg teszi lehetővé a játékosok számára, hogy beállítsák a színt, mellyel játszani kívánnak. Szintén itt választhatja ki az új játék kiírója, hogy mely kihívóval szeretne játszani (több kihívó esetén. Ha a parti típusa szimultán, akkor minden egyes ellenfél számára lesz egy-egy bejegyzés. Ha a játék kezdetekor "?"-jel van ott, ahol a színt lehet kiválasztani, akkor a rendszer automatikusan sorsolni (nigiri) fogja a színt.

A "Szabályok" résznél lehet beállítani a játszani kívánt játék típusát. Bármelyik játékos beállíthatja a "Táblaméret"-t, az "Előnykő"-vet vagy a "Komi"-t. A szabályokat egy felugró listáról lehet kiválasztani, melyek között van: "Japán", Kínai", "AGA" és "Új-Zéland".

Az "Idő" résznél változtathatja meg bármely játékos az idő beállításait. A játékosok a következő beállítások közül választhatnak.

A következő a Társalgó ablak. Ezt a társalgó felületet bármely néző vagy játékos láthatja, aki az aktuális "Új Játék" ablakot figyeli. Viszont az itt folyó beszélgetés nem látható egyetlen Társalgószobában sem.

Az utolsó az alul lévő négy gomb.


Edit this page (requires admin or translator privilege)


KGS